Szombaton az amatőröké volt a terep, és a nők, illetve a férfiak csatái után nagy izgalmakat hozott a 14 páros részvételével megrendezett vegyes páros torna. Az urak között végül a Selega Balázs, Molnár Tamás duó, a lányok mezőnyében a Rák Rebeka, Várszeginé Pálfy Marianna kettős, vegyes párosban pedig az Ihász Dóra, Deák Márk egység bizonyult a legjobbnak.

Vasárnap a profik következtek a sorban, és az előző napi amatőr torna legjobbjai is csatlakozhattak az elit mezőnyhöz. A rekkenő hőség ellenére is színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők, és a férfiak között végül budapesti győzelem született Tamás Zoltán és párja, a kubai Leo révén. A második és a harmadik helyen a Fino fiataljai, Deák Márk és Magyar Bálint, illetve Bozóki Bence és Bögöly Gábor osztoztak.

A hölgyek között  az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es csapatának tizenkét tagját is láthattuk. A lányok a felkészülés első négy edzése után tették próbára a tudásukat a homokon. Végül Csitári Virág és Szarka Vivien bizonyult a legjobbnak, a második helyre nagy meglepetésre a Vartman Viktória, Vajda Evelin egység futott be, ami a szombati amatőr negyedik hely után mindenképpen nagy fegyvertény volt.

strand


A versenyzők a vadonatúj, a nemzetközi szabványoknak is megfelelő pályán vívták meg mérkőzéseiket.

A tornát megtisztelte jelenlétével Szita Károly polgármester is. A szervezők megállapodtak abban, hogy jövőre is megrendezik a tornát. Addig pedig mindenki homokra léphet a pályán, aki a strandolás közben kedvet kap hozzá.

Címkék: homok, virágfürdő, strand, röplabda, kaposvár, sport