Csúfos vereséggel kezdett a bajnokságban a Kaposvári Rákóczi, így van min javítani a fiúknak a Kecskemét ellen. Hét gólt legutóbb 12 éve kapott a csapat, előtte meg 25 éve, szerencsére tehát nem jellemző a klubra az ilyen kisiklás. Hogy most megtörtént, annak több összetevője volt, Házi Lászlónak, a kapusok trénerének is akadt dolga bőven a héten, nemcsak a testet, hanem a lelket is ápolnia kellett.

A fiaskón már túltette magát a csapat, és látszott a heti edzésmunkán, hogy mindenki javítani akar. A Kecskemét játéka magabiztos volt a Honvéd ellen, erőtől duzzadó, támadó focit játszanak, de tartani nem kell tőlük, különösen Kaposváron nem, ahol eddig csupán egyszer nyertek.



Az ellenfélnél szintén nagy volt a játékosmozgás nyáron, edzőt is váltottak, az egykori kaposvári támadó, Rajczi Péter viszont sokkal többre tartja a zöld-fehéreket, mint amit a Debrecen ellen látott és amondó, kiegyenlített mérkőzés lesz, a múlt heti eredmények nem számítanak.

Prukner László továbbra sem számíthat Pavlovicra, Kovács Olivért egy mérkőzésre tiltották el, Bank Istvánt pedig megműtik, legkorábban jövő ősszel léphet pályára. Így a távozókkal együtt a tavalyi csapatból a kapussal hat alapember esett ki, Pavlovic kivételével mindegyik a tengelyből. Így nem csoda, hogy az öltöző előtt ki van adva a jelszó: Kell egy csapat! Reméljük, Prukner mesternek könnyebb lesz a dolga, mint Minarik Edének, és nem kell a végén még a mosodást, Balázs Józsefet is pályára küldeni.

A találkozó holnap 19 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban, amelyet a KaposPont online közvetítésén is figyelemmel követhetnek.

Címkék: rákóczi, kaposvári, magyar, nb1, bajnokság, sport