Farkas Andrea már meg is kezdte a munkát a somogyiak három hálóőrével, Pastrovics Melindával, Futaki Hajnalkával és Nagy Évával.

Az egykori világklasszis kézilabdázónő páratlan pályafutást tudhat a magáénak. Dicsőséglistája önmagáért beszél, és mindenképpen az élre kívánkozik a 2000-es olimpiai ezüstérem és az 1996-ban szerzett ötkarikás bronzérem. Farkas Andrea 1995-ben világbajnoki ezüstérmet, 1998-ban pedig Európa-bajnoki bronzérmet nyert a magyar válogatott kapusaként, 1999-ben pedig a csúcsra jutott dunaújvárosi klubtársaival a Bajnokok Ligájában. Mindezeken felül hatszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes, valamint francia és szlovén bajnok.
Farkas Andrea július 30-tól a Siófok KC-Galerius Fürdő szakmai munkáját segíti: hetente két-három alkalommal tart külön foglalkozást az élvonalbeli együttes három kapusának, hogy minél sikeresebb legyen a felkészülés a bajnoki küzdelmekre.

További hír az SKC kapusaival kapcsolatban, hogy Pastrovics Melinda készíti fel az utánpótlás csapatok hálóőreit a következő szezonra, és a bajnokság ideje alatt is edz majd Fekete Judittal, Lakatos Claudiával, Tóth Alexandrával és Oletics Antóniával.

Címkék: farkas, andi, skc, siófok, somogy, sport