Egyelőre úgy tűnik, nem lesz túl nagy játékosmozgás a somogyi megyeszékhelyen az idei nyáron. Lassan csordogálnak a hírek, de az biztosnak tűnik, hogy a csapat egyik legjobbja, Lubos Hajdúch eligazol Kaposvárról. A kitűnő szlovák kapusra az újonc Puskás Akadémia vetett szemet, és a hírek szerint az elöljárók hajlandóak mélyebben belenyúlni a pénztárcába, hogy megvásárolják a hálóőrt. A kaposváriak ügyvezetője, Illés János szerdáig nyaral, utána csaphatnak egymás tenyerébe a felek.
hajduch
A hozzáértők szerint a másik piacképes labdarúgó Balázs Benjámin lehet, de egyelőre nincs információ arról, hogy felhívta-e valaki az ügyvezetőt a szélső szerződtetésével kapcsolatban.
Oláh Lóránt és Hegedűs Dávid ügye sem zárult még le, de a legvalószínűbb az, hogy mindketten maradnak Kaposváron.
Rákóczi
A vezetők már korábban megállapodtak a hosszabbításról Drazen Okukával, Pedróval, Bojan Pavloviccsal, Nikola Safariccsal és Posza Zsolttal. A pénteken műtött Horváth Tamás és Kovács Olivér már az idény közben hosszabbított. Zámbó Bence sorsa még mindig nem dőlt el, Prukner László vezetőedző a következő szezonban is szívesen látná Kaposváron az U20-as vb-bronzérmes védőt.
Rákóczi
A hétfői nap híre pedig az, hogy az NB II-es Csákvár 25 esztendős labdarúgója, Burucz Barna érkezik próbajátékra a Rákóczihoz. Innen folytatjuk.

 

Címkék: illés, nb1, rákóczi, sport, kaposvár