A kaposvári Gilice utcába főként a tenisz szerelmeseit várják, és a tapasztalatok szerint a sportág egyre népszerűbb a helyiek körében. Nem csak az idősebbek, hanem a gyerekek is szívesen vesznek ütőt a kezükbe.

Ahogy kijött a jó idő, rögtön beindult a teniszszezon a kaposvári Donneri sportközpontban. A klub vezetői ebben az évben is megrendezik hagyományos versenyeiket, az idei naptárban kilenc esemény kapott helyet.

- Az idei évben sok változáson estünk keresztül, új pályát építettünk, felújítások voltak. Sokan teniszeznek, sok új embert látok a pályán. Gyerekek is rengetegen vannak - Witz Viktória ügyvezető, Donneri Sportközpont.

Az évadnyitó viadalon négy kategóriában hirdettek győztest, és a sportág szerelmesei ezúttal is ütőt ragadtak. A tapasztalatok alapján leginkjább a pillanatnyi forma dönt a helyezésekről.

- Figyelmen, koncentráción sok múlik, befolyásolja, de az ellenfél játékereje is fontos tényező - Koszics Gábor Balatonboglár.

A Donneri Sportközpontban az előttünk álló hétvégén is lesz verseny: szombaton és vasárnap immár 15. alkalommal rendezik meg az Old Boy Kupát.

Címkék: sportközpont, donner, tenisz, 2013, kaposvár