A kaposváriak éa a vendég győriek is tartalékos csapattal álltak fel a bajnokság utolsó mérkőzésén. A Közutasok legénysége bízott a szép szezonzáróban.

- Utolsó mérkőzés a bajnokságban, bár a csapatnak lesz egy elég jelentős erőfelmérője, az országos vidékbajnokság Andráshidán. Bízom benne, hogy minél többen eljutnak oda, és ez a mérkőzés jó felkészülés lehet arra a versenyre - mondta Földesi Zsolt.

A találkozó végig a hazaiak akarata szerint alakult. A kaposváriak nem hagytak esélyt ellenfeleiknek, minden pontot a Közutasok játékosai gyűjtötték be, így kialakult a 8-0-s végeredmény. Rapatyi, Földesi, Kálny, Ábrahám, ifj Horváth és Pintér egyaránt jól teljesített. A vendégeknek ezúttal nem jutott sikerélmény, de egyáltalán nem bánkódtak.

- Nekünk, mint újoncoknak a benntmardás szép eredmény volt, különösebb probléma nélkül maradtunk bent. Igaz, a nyolcadik helyen, de bennmaradtunka  Szuper Ligában, és ez nagy dolog - tette hozzá a Győr-Szol TC, szakosztályvezetője, Mráz Ferenc.

A szép győzelemmel a Közutasok csapata a hetedik helyen végzett a bajnokságban.

- Az elvárásoknak megfelel, hiszen bennmaradtunk, de visszatekintve végezhettünk volna előrébb helyen, akár az ötödiken is, de jövőre megpróbáljuk, hogy minél jobb legyen - mondta Földesi Zsolt.

Az ifjúsági együttes is szépen búcsúzott: 3-1-es győzelmet aratott a győriek ellen.

Címkék: kiütés, közút, teke, győzelem, sport