Tavasszal is pattog a labda a Sportpálya 2004 Egyesület szabadidős rendezvényein. A kaposvári kispályások pár hete még teremben küzdöttek egymással, most azonban már műfüvön rúgják a bőrt.

- A tornáink lebonyolításában nagyban hozzájárult, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság támogatta elképzeléseinket és hozzájárult a sikeres lebonyolításhoz. A tavaszi szezon elkezdődött kettő hete, a Városi Sportcsarnok műfüves pályáján három osztályban küzdenek a csapatok - mondta a Sportpálya 2004 Egyesület elnökségi tagja, Böröczi Zoltán.

Kamper Gergely bravúrjai is kellettek a Tele-Tank Kupa első osztályban szereplő MÁV Kollégium győzelméhez. Az élmezőnyhöz tartozó együttes az M-Car gárdáját verte 4-2-re a második tavaszi játéknapon.

- Szorosabb volt, mint szerettük volna, iszonyú sok helyzetet kihagytunk, hozzátartozik, hogy ők is. Ezt a két gólt megérdemeltük, de nem volt semmi esetre sem könnyű - mondta Kamper Gergely.

-Az első fordulóban sajnos elég tartalékosan álltunk fel, egy vereséggel kezdtünk. Most a helyzeteink alapján a mai meccsen simán állt nekünk is a győzelem, de ennnyi helyzetet khagyva nem lehet meccset nyerni - mondta Szita Gábor.

A MÁV Kollégium együttese az M-Car után a Sim Team és az SS 1999 csapatát is legyőzte, így már a negyedik helyen áll a tabellán. A 15. forduló rangadóján a SIM Team 2-2-es döntetlent játszott a Hidromobillal, így az éllovas Kaposstihl FIFA gárdája már hatpontos előnnyel vezeti a bajnokságot. Az első osztály küzdelmei hétfőn 17 órai kezdettel folytatódnak tovább a Városi Sportcsarnok műfüves pályáján.

Címkék: kispályás, máv, kollégium, labdarúgás, foci, sport