A kaposváriak a sikerrel megvívott bajnoki elődöntő után négy napot pihenhettek, majd megkezdték a ráhangolódást a pontvadászat utolsó szakaszára. A munka első részében a fizikai felkészítés került a középpontba, majd a technikai, taktikai elemek következtek a sorban. A fiúk becsülettel elvégezték az előírt feladatokat, Demeter György vezetőedzőnek amiatt lehet hiányérzete, hogy nem sikerült megfelelő edzőpartnert találni a finálé előtt:

„A környező országokban folyamatosan megy a rájátszás, a még versenyben lévő csapatok hetente két mérkőzést játszanak, így nem vállalhatták, hogy velünk is játsszanak egy felkészülési találkozót – mondta honlapunknak a szakember. - Azok az együttesek, amelyek elbúcsúztak a küzdelmektől, már nem edzenek, és nincsenek is együtt. Ők emiatt nem jöhettek számításba. Osztrák, horvát és szlovén klubokkal is próbálkoztunk, de sajnos nem jártunk sikerrel. Jobb híján így egymás elleni játékkal készülünk a Kecskemét ellen.”

Jó hír, hogy a keret mind a 14 játékosa egészséges és harcra kész, és csatlakozott a többiekhez a klub egykori játékosa, Dávid Zoltán is, aki hazatért Olaszországból, és segít a fiúknak a tréningeken.


Címkék: FINO, kupa, döntő, bajnokság, röplabda, Kaposvár, sport