A kaposváriak közül Kárpáti Kitti, Takács Dalma és Rácz Dorottya volt a legeredményesebb három-három első helyezéssel, de a többiek is megmutatták, hogy jól haladnak a felkészüléssel.

Társaihoz hasonlóan a kilenc esztendős Fülöp Kitti is nagyon várta már az év első ritmikus gimnasztika versenyét. A pécsi Aranyszalag Kupa jól sikerült a Crystal SC fiataljainak.

- Labdával első lettem, és összetettben is első lettem, szabaddal pedig negyedik - mondta Fülöp Kitti Mariann.

A 12 esztendős nagy Nikolett ugyancsak kiválóan teljesített a szőnyegen.

- Erre a versenyre készültünk már egy ideje, nem volt olyan sok időnk, mert újra kellett csinálni a gyakorlatokat. Karikával első lettem, összetettben második és labdával is második. Tavaly is karikáztam és labdáztam, de szerintem az idén jobban ment - tette hozzá a játékos.

A 13 éves Takács Dalma labdával és szalaggal próbált szerencsét: - Ez volt az első verseny, egy jó gyakorlóverseny volt. egész jól sikerült, minden szerrel első lettem, és legalább megláttuk, milyen gyakikat kell csinálni. -

Békési Zsanett tanítványai közül Kárpáti Kitti és Rácz Dorottya ugyancsak három-három aranyéremmel zárta a viadalt. A dobogó tetejére rajtuk kívül még Márvai Csenge, Szűcs Boglárka, Várföldi Dorina, valamint a Futó Dóra, futó Anna duó állhatott fel. A lányok összesen 29 érmet szereztek, és már készülnek a további versenyekre.

A remények szerint az eredményes bemutatkozást további sikerek követik majd az országos mezőnyben is.

Címkék: gimnasztika, ritmikus, crystal, sport, kaposvár