A megyei asztalitenisz-szövetség és a Kaposvári Asztalitenisz Club közösen rendezte meg a somogyi körverseny második fordulóját. A viadalra a kaposváriakon kívül érkeztek Balatonszárszóról, Marcaliból, Dombóvárról, Siófokról és Taszárról is.
- Itt teljes étlapot játszunk, tehát női egyes, női páros, férfi egyes, férfi páros és vegyes páros is. Most először van olyan, hogy szülő-gyerek páros is, két nyert szettre, jó hangulatú verseny volt - mondja Bali Tibor elnök, a Kaposvári AC-tól.
Ez utóbbi versenyszám beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és végül a Fenyvesi család szerezte meg az első helyet Csanádiék és Vargáék előtt. A hagyományos versenyszámokban a már megszokott nagy csatákat láthatták az érdeklődők.
A siófokiak ezúttal is szerettek volna jól teljesíteni.
- Tavaly a mi párosunk nyert, az ötből négyszer lettünk elsők, és az idén is nyerték az első fordulót. Egyéniben sajnos balogh Arnold kikapott Fejes Endrétől, de ilyen a sport. Azért jöttünk, mert szeretünk játszani, A nyolc közé bekerülünk, az jó dolog - Balaton Ferenc Siófokról.
- Az erőviszonyok általában megvannak, a kiemelések is úgy történnek. De meglepetések azért vannak, mint például amikor a Real Madrid megveri a Barcelonát, és lehet, hogy itt sem mindig az esélyes nyer -  
A körverseny második fordulóját egyéniben a balatonszárszói Lipót Krisztina és a dombóvári Vér Lajos nyete meg. Női párosban a balatonszárszói Lipót Krisztina-Hercegné Harcsa Erzsébet duó, férfi párosban pedig a siófoki Bartha Béla-Balogh Arnold duó szerezte meg az első helyet. A vegyes párosok küzdelméből a dombóvári Vér Lajos-Szabó Dorottya egység került ki győztesen.

Címkék: páRAN, tavaly, asztalitenisz, siófok, sport