A mérkőzés előtt a 2-1-es hazai győzelem tűnt a legvalószínűbb eredménynek, ugyanis a két csapat somogyi mérkőzése az elmúlt négy évben rendre ezzel az eredménnyel ért véget... Kassai Viktor játékvezető 200. NB I-es találkozóján szolid mezőnyjátékkal indult a küzdelem, aztán az ötödik percben az egykori kaposvári Rajczi lőtt 25 méterről, Hajdúch védett. Négy perccel később, Pavlovic passza után Oláh vette le a labdát a tizenhatoson belül, majd kétszer is lőhetett, de a vendég védők mindkét alkalommal mentettek. A kaposváriak átvették a játék irányítását, és egyre többször tűntek fel a vendégek kapuja előtt.

A 14. percben meg is szerezte a vezetést a Rákóczi! Safaric tette előre a labdát, Oláh mellel maga elé vette, majd 11 méterről, jobbal a kapu bal oldalába emelt. 1-0.

A Kecskemét nem omlott össze, és öt perc múlva egyenlíteni tudott. Jobbról szállt középre a labda, a kaposvári védők nem tudtak felszabadítani, Mohl pedig 7 méterről, ballal a hálóba lőtt. 1-1.

A folytatásban lendületben maradt a KTE, a kaposváriaknak pedig kellett néhány perc, hogy magukhoz térjenek. A 25. percben Kovács O. vitte a földre Rajczit, szabadrúgást lőhetett a Kecskemét: Pekár 17 méterről, balról vette célba a kaput, Hajdúch szögletre tolta a labdát. A 34. percben Savic indítása után Rajczi került helyzetbe, de hosszan szöktette magát, így Hajdúch kapus lelopta a lábáról a labdát. A 40. percben Mohl távoli lövését fogta Hajdúch.

Az első félidőben látottak alapján igazságos volt az eredmény a szünetben.

Kaposvári szempontból igen rosszul indult a második félidő, a 48. percben gólt szerzett a  Kecskemét. Mohl ugratta ki Pekárt, aki 15 méterről a kapu bal oldalába lőtt. Hajdúch ugyan hozzáért a labdához, de már nem tudott menteni. 1-2.

Prukner László kettős cserével próbált javítani a csapat helyzetén, így beállt az augusztusban, Kecskeméten két gólt vágó Vrucina, valamint Okuka is. A szerb védő új színt hozott a hazaiak játékába, többször is eljutott a vendégek tizenhatosáig. A somogyiak újra átvették a kezdeményezést, a pontosan futballozó alföldiek a kontrákra rendezkedtek be.

A 64. percben Pedro vette célba 28 méterről a jobb felső sarkot, Antal bravúrral védett. Öt perccel később Oláh bicegett le a pályáról, Waltner áll be a helyére.

A 70. percben újabb gólt szerzett a KTE. Savic indította az üresen álló

Kattintson a képre, és nézze meg, hogy alakult a mérkőzés percről-percre!

foci percről percre

Címkék: labadarúgás, Kaposvári, Kecskemét, foci, Rákóczi, sport