Öt meccsből négyet nyert a KKK az új évadban, így nem meglepő, hogy a csapat a második helyről várja a folytatást. A fiúk a Szeged elleni hazai találkozón is szeretnék folytatni a jó sorozatot.

- Mindenképpen ez lehet csak a célunk. Hazai pályán mindenki ellen győzelemre játszunk. A Szeged szintén jól kezdte a bajnokságot, három meccset nyert és kettőt vesztett. Otthon nyertek. Nekünk itthon van egy vereségünk, de reális esélyünk van a győzelemre – mondja a kaposvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

A Tisza-partiak az ötödik helyen állnak a tabellán, és még nem állt össze a csapatuk.

Fekete Ádám hozzátetette: az előzetes hírek szerint szerződést bontottak az irányítójukkal, így még nem tudjuk, hogy új játékossal érkeznek vagy két külföldivel. A Szeged mindig veszélyes csapat volt, most is így van. Nagyon sok kinti dobással operálnak, ez befolyásolghatja a meccs kimenetelét, hogy milyen napot fognak ki.

A Szegedről érkezett Drahos Gábor szerint a gyarapodó számú közönséget is ki kell szolgálni a hazai mérkőzéseken.

- Ugyanúgy készülünk, mint az összes eddigi mérkőzésre. Hazai pályán szeretnénk most már egy jobb pályával kirukkolni, mint eddig. Egy egypontos vereség és egy szenvedős, Nyíregyháza elleni siker van eddig a tarsolyunkban. Nagyon remélem, hogy a harmadik hazai meccsen jobb teljesítményt nyújt majd a csapat – mondja Drahos Gábor, a Kaposvári KK-tól.

Az elmúlt időszak sikereinek köszönhetően jó a hangulat és remek a csapategység a KKK öltözőjében.

Az előszezonban is viszonylag sok meccset nyertünk, összetartó gárdává kovácsolódtunk. a bajnokságot is jól kezdtük, ez isjó pont, de ez csak akkor ér valamit, ha a holnapi mérkőzésen is bizonyítani tudunk – tette hozzá Drahos Gábor.

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Címkék: négyet, meccsből, öt, nyert, KKK, kosárlabda, sport