A zöld-fehérek vezetőedzője, Prukner László szerint nem csak a sikereknek kell örülni, hanem annak is, hogy egyre egységesebb és ütőképesebb együttes formálódik a cukorgyári gödörben.  

Ez az a gól, amely három pontot ért a Rákóczinak, és amelyet azóta is emlegetnek a kaposvári sportbarátok. A végig fegyelmezetten és harcosan játszó együttes a 87. percben szerezte meg a győztes találatot. A fiúk hittek a sikerben, és tettek is érte.

A kaposváriak a Siófok elleni győzelem után újra három ponttal gazdagodtak, így már a kilencedik helyen állnak a tabellán.

A diósgyőri gólpasszt adó Balázs Benjámin az elmúlt két mérkőzésen új poszton kapott lehetőséget, és támadóként is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Prukner László vezetőedző az augusztusi két győzelem és a sok döntetlen után újra szép sikereknek örülhetett csapatával.

Nincs sok idő a pihenésre: kdden 12 óra 30 perctől Magyar Kupa mérkőzés következik az NB III-as Dunaújváros otthonában. A tét a 16 közé jutás, a továbbjutás sorsa egy találkozón dől el. a zöld-fehérek egyértelmű célja a győzelem. Vasárnap délután pedig hazai környezetben, NB I-es rangadó következik a Videotonnal.

 

 

Címkék: horvéth, prukner, rákóczi, foci, sport