A felkészülést Vrucsina újabb eltiltása mellett sérülések is nehezítették, de az együttes játékosa, Balázs Benjámin szerint az összefogás segíthet a pályán is.

A napokban főként ez a jelenet borzolta a kedélyeket a kaposvári szurkolók körében. A Rákóczi horvát támadója, Bojan Vrucsina ezért a mozdulatért kapott piros lapot Fábián játékvezetőtől az Eger elleni bajnokin. A fegyelmi bizottság ezek után, visszaesőként három meccstől eltiltotta a csatárt.

- Én első olvasatban úgy éreztem, maximum sárga. Nem akarta a testi épségét veszélyeztetni, első lábával ment, csúszott, azzal ütközött a játékos. Nem éreztem piros lapnak. Nem egy, nem két ilyen szituáció volt - mondta a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Prukner László.

A kaposváriak a hírek szerint fellebbeznek a döntés ellen, ettől függetlenül Vrucsina biztosan hiányozni fog a hétvégi bajnokiról. A Rákóczi szombaton Szombathelyen lép pályára, és a fiúk szeretnének jól teljesíteni idegenben.

- Hétfőn volt edzésünk, kedden szabadnapot kapunk, utána ugyanúgy készültünk, mint a korábbi hetekben. Az Eger elleni meccset kiértékeltük, igazából meg kellett volna nyernünk a meccset. Mi birtokoltuk többet a labdát, volt egy tizenegyes, amit a játékvezető nem fújt be. Szombathelyen fogunk játszani, két ponttal van többjük. Sokan azt mondják, hogy nagyon jó csapat, de szerintem verhetőek. Szerintem most arra van szükség, hogy összefogjon a csapat, mindenki kisegítse a másikat. Bízom benne, hogy pontokat szerzünk - mondta a Kaposvári Rákóczi FC focistája, Balázs Benjámin.

A fiatal utánpótlás válogatott játékos szeretné hozzátenni a részét a jó eredményhez.

- Több csatárunk van, de valószínűleg eggyel fogunk felállni. Ilyenkor több feladata van a szélsőjátékosoknak, hogy felérjen a támadásokkal. Bízom benne, hogy ezt sikerül megoldani - tette hozzá Balázs Benjámin.

A kaposvári együttesből Waltner és Bőle hiányzik majd sérülés miatt. A 10. forduló Haladás-Rákóczi találkozója szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik, a mérkőzésről online közvetítésben számolunk be internetes portálon.

Címkék: Balázs Benjámin, Szombathely, válogatott, mérkőzés, Rákóczi, sport