Nem várt könnyű mérkőzés a kaposváriakra a Szuper Liga harmadik fordulójában. A Közutasok legénysége két vereség után a legjobb magyar csapatot, a bajnoki címvédő Szegedet látta vendégül a Szántó utcában.

- Elég rosszul kezdtük az idei bajnokságot, két szoros vereség van mögöttünk. ez azért bosszantó, mert mindkét ellenfelünk idény eleji formában játszott. ha négy pontunk lenne, sokkal magabiztosabban tudnánk játszani a tavalyi bajnok ellen. Ezek ellen a játékosok ellen nem igazán kell az eredményt hajszolni. Mindenkinek a saját játékával kell foglalkoznia. Bízunk egy szoros eredmény elérésében, de a mérkőzés esélyese a Szeged - mondta a Közutasok játékosa, Földesi Zsolt.

A Tisza-parti együttes magyar és szerb válogatott játékosokkal érkezett, és az egykori kaposvári Kiss Norbert is pályára lépett a mérkőzésen.

- Sokat erősödtünk. Három játékost igazoltunk és egy ment el tőlünk. Ez a nemzetközi mezőnyben lesz érdekes, mert Világkupa közeledik, egy hónap múlva már Augsburgban fogunk játszani a többi tavalyi bajnokcsapat ellen. Mikor ide jövök haza játszani, mindig úgy várnak haza, hogy itt a Norbi, megnézzük, mit tud. Ez a pálya nehezebb, mint a minénk, és az elért 580 fáért megküzdöttem, jó eredménynek tartom - értékelt a szegedi Kiss Norbert.

Az ifjúsági mérkőzést a kaposváriak nyerték 3:1 arányban, a felnőttek találkozóján viszont nem borult a papírforma. Az első körben Pintér György megverte ellenfelét, de mint később kiderült, a somogyiak csak ezt az egy pontot könyvelhették el ezen a délutánon. A folytatásban a Szeged irányított, és végül magabiztosan szerezte meg a 7-1-es győzelmet. A kaposváriak a hétvégén a szintén jó erőkből álló Zalaegerszeg otthonában folytatják szereplésüket.

Címkék: közutasok, szeged, teke, sport, kaposvár