A zöld-fehérek jó hangulatban, megnövekedett önbizalommal készültek a héten, és azt mondják: nem elképzelhetetlen, hogy megszerzik a három pontot a hétvégén.

Emlékezetes mérkőzésen szerzett pontot a Rákóczi a Pécs elleni dél-dunántúli rangadón. A kaposváriak kilenc emberrel játszottak 1-1-es döntetlent, és kiderült, hogy van tartása a csapatnak és a fiúk egymásért is tudnak küzdeni a pályán. Ezek után nem véletlen, hogy jó hangulatban teltek az elmúlt napok.

- A vidámsággal nem volt probléma, örülünk, hogy szereztünk egy pontot múlt héten is. Több is benne volt a meccsben, ugye két kiállitás után már harcoltunk a pontért, pontokért, örülünk, hogy összejött. Én természetes úgy gondolom, hogy Pápára is a három pontért megyünk, nyerni - mondta a Kaposvári Rákóczi FC focistája, Zámbó Bence.

A Pápa eddig mindössze két pontot gyűjtött, és a 15. helyen áll a tabellán.

- Ugye Pápán edzőváltás volt, úgyhogy, de készültünk ugyanúgy, mint a többi mérkőzésre. Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle - tette hozzá Zámbó Bence.

- A Pápa ellen próbáljuk kihasználni a gyengeségeiket, így készültünk egész héten. Hát a győzelem reményében utaznánk Pápára, reméljük azt, hogy sikkerrel járunk. Támadó csapatnak tartom őket, nagyon massívak, most igaz az, hogy edzőt váltottak náluk, dehát nem szabad a fejekben lennie ennek. Mindent meg fognak tenni ők is, hogy otthon tartsák a három pontot - mondta a Kaposvári Rákóczi FC focistája, Kovács Olivér.

A kaposváriak az első öt fordulóban hét pontot szereztek, így a nyolcadik helyről várják a folytatást.

- Mindenféleképpen várható folytatás, én azt érzem a csapaton, hogy most együtt vagyunk. Szerintem, ha odaffigyelünk és mindenki 100%-on pörög, meg lehet a három pont - tette hozzá Kovács Olivér.

Prukner László együttesében Waltner és Mustapha felépült sérüléséből, Horváth Tamás viszont még nem teljesen egészséges. Mint ismert, eltiltása miatt Bank és Vrucsina is hiányzik majd a pályáról, így a szakvezetésnek az ő pótlásukat is meg kell oldania. A Pápa-Kaposvár találkozó szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik, a mérkőzésről online közvetítésben számolunk be internetes portálunkon.

Címkék: időszak, Pápa, idegenbeli, mérkőzés, Rákóczi, sport