Negyven fokban is igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból a strandröplabda szerelmesei. A Dr. Koncz Gábor emlékversenyen amatőr női, férfi és vegyes páros kategóriákban zajlottak a küzdelmek.  

- Egy sajnálatos esemény történt a tavalyi évben, Dr. Koncz Gábor, aki évtizedeken keresztül csapattársunk és barátunk volt, sajnos merghalt, és ennek az emlékére szerveztük ezt a tornát - mondta a főszervező, Mészáros Antal Zoltán.

A Búzavirág SC szezonzáró rendezvényére Baranyából is érkeztek versenyzők, és persze több somogyi páros is elindult a megmérettetésen.  

- A nőibe most hat páros van, tehát mindenki játszik, mindenkivel és akkor úgy dől el. Tizenötig mennek a mérkőzések. A vegyesbe meg még nem tudjuk mert még nem volt sorsolás - mondta a kaposvári Pintér Zsanett.

- Nagyon jól lehet bírni, mert ugyebár strandon vagyunk itt a Deseda, lehet fürödni illetve csobbani, hogyha olyan meleg van, de amúgy ez a lényege a strandröplabdának, szerintem az egyik, hogy a forróságot is bírni kell - mondta a kaposvári Szlábi Ferenc.

A kánikulai meleg ellenére izgalmas és változatos labdamenetek jellemezték a meccseket. A kora esti órákban fejeződött be a torna, amelyen mindhárom kategóriában kaposvári siker született. A női párosoknál Ihász Dóra és Kiss Antónia, a férfiak mezőnyében Keresztes Zoltán és Horváth Dániel, míg a vegyes párosoknál Vajda Evelin és Ledniczky Róbert bizonyult a legjobbnak. A nyertes csapatok érem, a győztes párosok még serleg jutalomban részesültek.

Címkék: női páros, meccsek, nyertesek, strandröplabda, Deseda, sport