A tabella 15. és 16. helyezettje lépett pályára az U13-as NB I-es futballbajnokság nyugati csoportjában. A 28. forduló dél-dunántúli rangadóján a kaposváriak és a pécsiek is győzelemre törtek.

- Ez egy igazi rangadó lesz, mert az egymás előtt álló csapatok fognak küzdeni. Azt kértem a srácoktól, hogy azokat az eredméyneket, hogy az előttünk álló csapatokat megszorítottuk, most realizáljuk, és szerzzük meg a három pontot - mondta a Bene Ferenc Labdarúgó Akadámia U13-as edzője, Gáspár András.

- Természetesen a három pontért jöttünk. sajnos nem mindig van meg a lehetősélg a győzelemre, de ma az utolsó előttivel játszunk, így nyerni szeretnénk, attól függetlenül, hogy idegenben játszunk - mondta a PVSK U13 edzője, Csabai András.

A kaposvári fiatalok szorgalmasan dolgoztak az elmúlt hónapokban, de még sokat kell fejlődniük ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

- Szépen fejlődnek a gyerekek, de akkora különbség van az egyesületek között, amit nem lehet egyik napról a másikra behozni, hanem csak a köztünk lévő távolságot próbáljuk meg csökkenteni - tette hozzá Gáspár András.

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékei végül gól nélküli első félidőt követően 2-0-ra nyertek. A PVSK kapuját Wolf Dániel és Varga Donát vette be. A somogyiak ezzel megerősítették 15. helyüket a tabellán, a pécsiek pedig végképp beragadtak a sereghajtó pozícióba.

Címkék: Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, utánpótlás, Pécs, győzelem, mérkőzés, sport