Tenisz a köbön. 2010 és 2011 után 2012 nyara sem múlhat el Kupa Libre nélkül. A siófoki teniszfesztivál különlegessége, hogy a hobbi-játékosok és a profik együtt, vagy egymás ellen versenyezhetnek és szórakozhatnak.

„Ez egy páros teniszverseny, ahol bárki összemérheti tudását, ügyességét. Hét kategóriában várjuk a nevezőket, profi női és férfi, amatőr női és férfi, vegyes páros, profi-amatőr és céges versenyszámban. Baráti társaságok, családok, munkahelyi közösségek igazi sporthétvégéje lesz július 20-22-én”- mondta a Kupa Libre egyik főszervezője, Pákai Adrienn.

Siófokon randevúznak tehát a legjobb magyar teniszezők, a háromnapos eseményt bemutatók és különböző szórakoztató programok színesítik majd, például beach tennis, szervasebesség mérő verseny és egy különleges maratoni teniszmeccs.

„A Kupa Librén hivatalosan is összecsaphatnak a Federer és Nadal rajongók. Már várjuk a jelentkezőket a két táborba. Ám nem szájkaratéban mérik össze tudásukat, ezúttal tényleg a salakon dől el, ki a jobb. Maratoni csata lesz az biztos, hiszen 24 órán át küzdenek a riválisok. A párosok csapaton belül szabadon válthatják egymást, a lényeg, hogy folyamatosan üssék a labdát”- mondta a főszervező.

Ezen a teniszfesztiválon nem kell csendben lenni a labdamenetek közben, a zene is folyamatosan szól majd, a háromnapos rendezvény mindenkinek, nemtől, életkortól függetlenül kiváló programokat nyújt.

Címkék: kuba, libre, tenisz, siófok, verseny, somogy, sport