Ha a klub hazai mérkőzéseinek otthont adó csarnok nem kapja meg a nemzetközi licencet, könnyen lehet, hogy Kaposváron lép majd pályára.

A klubvezetés már a következő szezont tervezi, és nem csak a játékoskeret alakulására kell odafigyelni, hanem arra is, hogy mi lesz, ha az együttes elindulhat a nemzetközi kupák egyikében. Örök kérdést jelent, hogy a megújuló társaság hol játssza majd mérkőzéseit.

- Amennyiben a jelenlegi siófoki létesítményre nem kapnánk nemzetközi licencet, abban az esetben 99%-s biztonsággal kijelenthető, hogy a Kaposvári Városi Sportcsarnokban vívjuk meg a nemzetközi találkozóinkat. Szita Károly, a megyeszékhely polgármestere maximális támogatásáról biztosított. Amennyiben ez így történne, bizonyosan komolyan kell foglalkoznunk azzal a kérdéssel, hogy szurkolóink ideális körülmények között juthassanak majd el a "hazai" mérkőzésekre. Ennek kapcsán rövidesen megkezdjük a tárgyalásokat több potenciális együttműködő partnerrel, többek között a Kapos Volán Zrt-vel is - mondta az egyesület honlapján a klub tulajdonosa, Fodor János.

A Siófok KC-Galerius Fürdő együttese a bajnoki elődöntő első mérkőzését elvesztette a KEK-döntős Ferencváros otthonában, a második találkozót pénteken játsszák a somogyiak csarnokában.

Címkék: licenc, kézilabda, női, Siófok, sport, Kaposvár