A megyei amatőr asztalitenisz körverseny legutóbbi fordulóját Kaposváron rendezték. Az MCM Kupára a megyeszékhelyen kívül Taszárról, Nagybajomból és Balatonszárszóról is érkeztek versenyzők.

- Eléggé népszerű versenysorozatnak mondhatjuk, hisz a 18 év feletti korosztálynak van kiírva amatőr versenysorozat, akik nem igazolt játékosok, és gyakorlatilag a megyében ez az öt verseny biztosít lehetőséget, hogy megmérettessék magukat évről-évre - mondta a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökségi tagja, Borda Ilona.

A több mint tízéves múltra visszatekintő verseny rendszeres résztvevője, a korábban NB I-ben és NB II-ben is pingpongozó Lomnici Attila, aki ezúttal is jól forgatta az ütőjét.

- Eddig jól, ugye a párosban döntőben vagyunk. Ugye mi a taszári színekben versenyzünk, egyébként egy atádi fiúval dr. Kiss Gáborral vagyunk együtt. Szorosan, de nyertünk a döntőbe jutásért és egy ki-ki meccsre számítok a döntőben. Siófokiakkal játszunk, talán egy kicsit ők az esélyesebbek - mondta a taszári Lomnici Attila.

Lomnici Attila egyéniben is jól teljesített, ugyanis a döntőbe verekedte magát, ahol nagy csatában kapott ki a siófoki Bartha Bélától. A harmadik helyen a szintén siófoki Balogh Arnold és a balatonszárszói Illés Gergő végzett. Női egyéniben a kaposvári Tormáné Koszorú Éva lett az első, két balatonszárszói versenyző Herczegné Harcsa Erzsébet és Lipót Krisztina előtt. Férfi párosban Lomnici Attila Dr. Kiss Gáborral az oldalán nem talált legyőzőre, míg a nőknél a Tormáné-Balogh duó bizonyult a legjobbnak.

Címkék: körverseny, amatőr, asztalitenisz, megyei, Kaposvár, sport