Ha nyernek, akkor bebiztosítják döntős szereplésüket, ha elvesztik veretlenségüket, akkor viszont egy nappal később újra a borsodiak otthonában kell meccset játszaniuk.

A címvédő Fino előbb 3-0-ra, majd 3-1-re verte meg a Vegyészt, így már csak egy lépés választja el a finálétól.

- Tegnap elment egy szett, 2-0 után fejben leengedtünk. Ma próbáltunk javítani, megnéztük a statisztikát, megpróbáltuk megcsinálni nyitásfogadás után az első támadásokat, és sikerült is 3-0-ra megnyerni ezt a mérkőzést - mondta a Fino Kaposvár játékosa, Dömötör Lajos.

A fiatal és lelkes borsodiak nagy csatában verkedték el magukat a legjobb négyig, és Kaposváron is megmutatták, hogy nem érik be ennyivel. A barcikai katlanban várhatóan forró pillanatok várnak amjd a somogyi legénységre.

Fino Kazincbarcika vegyész


- Hazai pálya nyilván sokkal jobb, otthon vagyunk, a megszokott körülmények között tudunk készülni. Ez a két meccs is hozájárult a megfelelő felkészüléshez, hogy a hangos és szép számú közönség előtt bizonyítsunk. Talán kitartunk az eleétől a végéig, és egy jó meccsen megverjük ezt a Kaposvárt - mondta a Vegyész RC Kazincbarcika vezetőedzője, Dudás András.

A szezonkezdet óta veretlen kaposváriak természetesen szeretnék már szerdán befejezni a párharcot.

- Mindenféleképpen nehéz mékőzés lesz. Kis csarnkuk van, mint a kiénk, és biztos, hogy angy szurkolás lesz majd, de mindenképpen 3-0-ás győzelemre számítok ott is - tette hozzá Dömötör Lajos.

A bajnoki elődöntő harmadik felvonása szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik Kazincbarcikán. A mérkőzésről online közvetítésben számolunk be internetes hírportálunkon.

Címkék: 3. idegenbeli, Kazincbarcika, bajnoki, Fino Kaposvár, mérkőzés, sport