A második játékrészt sikerült döntetlenre hoznia a csapatnak, amitől a harmadik negyedre akkora erőt kaptak a fiúk, hogy nyerni tudtak 3:1 arányban.

Az utolsó játékrész újra a vendégeknek sikerült jobban, pedig megvolt az esély, hogy az utolsó percben kiegyenlítsen a KVK, de nem sikerült. Végül 12-11-re a Debrecen csapata nyerte a találkozót.

A fiúk és a szurkolók is minden elismerést megérdemelnek. A játékosok azért, mert nagy akarattal és alázattal, megszorongatták az esélyesebb vendégeket. A szurkolók pedig fergeteges légkört teremtettek az egész találkozó alatt.

Bereczki Miklós, a KVK vezetőedzője: „Teljes mértékben elégedett vagyok a csapat hozzáállásával és teljesítményével is. A Debrecen egy jobb csapat, látszik a táblázaton elfoglalt helyükön is. De azt gondolom, hogy itthon, hazai pályán mindent megtettünk azért, hogy győzelmet szerezzünk. Sajnos a döntetlen sem sikerült, nüanszokon múlott. Megérdemeltünk volna, de úgy látszik, hogy nem tettünk meg eleget azért.”

 

A március 16-án élőben közvetített vízilabda és röplabda közvetítések akadozva mentek. A hiba nem a KaposPont oldalán volt, hanem a budapesti szolgáltató kiszolgáló szerver hálózati hibája volt.

A hiba elhárításán dolgoznak a szakemberek.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nézze meg a Kaposvári VK vezetőedzőjének értékelését!

 

 

Nézze meg a DVSE vezetőedzőjének értékelését!

 

 

Címkék: Kaposvári VK, Debrecen, vízilabda, vereség, mérkőzés, sport