Tavaly novemberben folytatta a Paks elleni remek hazai sorozatát a Kaposvári Kosárlabda Klub. A somogyiak házigazdaként a két csapat legutóbbi hét bajnoki mérkőzéséből hatot megnyertek: a Fekete-sereg a képeinken látható találkozón 82:60 arányban bizonyult jobbnak. Azóta eltelt három hónap, és a két csapat hétvégi, tolnai összecsapása előtt nem túl derűlátó a szakvezetés.

- Azt gondolom, hogy a bravúr hiú ábránd, az lehet a célunk, hogy a védekezésünk agressziv legyen, és ebből agresszíven támadjunk. Ha ez siekrülne, talán tudnánk könnyű kosarakat dobni - mondta a Kaposvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

Az elmúlt időszakban átalakult a kaposváriak kerete és szerkezete, és a legújabb szerzemény, Charles Gosa (csárlsz gosza) egyelőre még csak ismerkedik új csapatával. Az amerikai szerdán mutatkozott be a somogyiak színeiben.

- Igazából ő ezt a mérkőzést a mi kérésünke vállalta. A hétvégére tud olyan állapotba kerülni, hogy segítsen rajtunk, és igazából három hét múlva, a Debrecen ellen lesz olyan állapotban, hogy komolyan segíteni tudjon rajtunk - tette hozzá Fekete Ádám.

A közelmúltban edzőváltáson átesett Atom az elmúlt időszakban sorra nyerte bajnoki mérkőzéseit. Az együttes jelenleg 12 győzelemmel és 7 vereséggel a tabella hatodik helyén áll. A nyolc közé jutásért küzdő KKK eddig 8 győzelmet és 11 vereséget számlál. Az Atomerőmű - Kaposvár találkozó szombaton 18 órakor kezdődik, és a kapos.hu internetes portálon online közvetítésben számolunk be a fejleményekről.

Címkék: bajnoki, KKK, Paks, mérkőzés, sport, kosárlabda