A döntéskor több szempontot vettünk figyelembe. A klub költségei csökkentek, továbbá a Dávid Geri érkezésével lehetőség nyílt egy új szerkezet kialakítására. Figyelembe véve, hogy a csapatnak még van esélye a playoff-ba kerülésre, felmérve a lehetséges verhető csapatokat, úgy döntöttünk, hogy inkább 3-4-es posztra keresünk játékost a Mike helyett.

KKK


Bízunk benne, hogy ez a szerkezet eredményesebb lehet a mostani csapatnál. Megbízható, rutinos sportolót szemeltünk ki Charles Gosa személyében, aki Magyarországon már bizonyított.
Charles hétfő este már edzett is a csapattal, mindenkire jó benyomást tett. Vélhetően a rutinja jó hatással lesz a csapat többi tagjaira is. 3-4-es poszton számítunk rá. Szőke Balázs így is erőn felül teljesít, de tőle sem várhatjuk, hogy rendszeresen az ellenfél legjobb játékosát védje és emellett még eredményes támadójátékot is nyújtson hétről hétre. Véleményünk szerint, ha ezen a poszton erősítünk, akkor eredményesebbek lehetünk. Reméljük, hogy így harcba tudunk szállni a Sopronnal a 8-ba jutásért.

Címkék: Micheal Fey, Venezuelában, távozik, center, KKK, sport