A férfi teke Szuper Liga hétvégi fordulójában az újonc Répcelak csapatát látta vendégül a Közutasok legénysége. A Szántó utcai csarnokban egyértelmű volt a házigazda célja.


- A múlt héten az időjárás közbeszólt, le le kellett fújni a szolnoki mecscet, azt a jövő héten pótoljuk. A Répcelak viszont eljött. Nagyon fontos mérkőzés abból a szempontból, ha az ötödik helyet meg akarjuk szerezni, ezt a meccset meg kell nyerni - mondja a Közutasok Kaposvári TK elnöke, Illyés András.


A formálódó kaposvári csapat tagjai hétről hétre szeretnének egyre jobban teljesíteni.
- Reménykedem, hogy jó formában vannak, de mivel hárman is máshol edzenek, nem mindig látjuk őket, és csak bízni tudunk benne, hogy jó formát mutatnak - tette hozzá Illyés András.  
A répcelakiak jelentősen megerősődtek az elmúlt nyáron, így a legyőzésük nem tűnt egyszerű feladatnak.


- Mi már nagy vonalakban az első négyben vagyunk, de mindenképpen szeretnénk bebiztosítani a negyedik helyünket - mondja a Répcelaki Teke Club szakosztályvezetője, Kiss Zsolt.


Hozzátette: a Répcelaknak az volt a célja, hogy bennmaradjon, ehhez képest 3-4. helyen vagyunk. Ez jó eredmény. A színvoval gyengült, vannak nagyon erős, de nagyon gyenge csapatok is.


A kaposváriak végül remek játékkal nyertek 6:2 arányban. A 16 fás győzelem szoros meccs végén alakult ki. A hazai együttesben Nagy Gergő, Nákits Dániel, Sághy Tamás és Rapatyi Richárd szerzett pontot. A répcelaki Lampert Péter 600 fás teljesítményével a mezőny legjobbja volt ezen a napon.

Címkék: helyért, kaposvári, ötödik, Közút, teke, sport