Esélyeshez méltóan kezdte a házigazda kaposvári alakulat a zalaegerszegi Lauf-B TK elleni bajnoki mérkőzését. A Cukor Szommer Gábor és Gábor Levente jó teljesítményének köszönhetően 2:0 arányú vezetésre tett szert.


Az I. Magyar Cukormanufaktura SE játékos-edzője, Gábor Levente azt mondja: kellemetlen ellenfél, mert bármikor bármennyit tud dobni, úgyhogy számítanak rá, hogy most is nagy fát dobnak, és reméli az utolsó párosuk az nagyon jó formában van, és ők - hogyha a második sort el is veszítik - hozzák a mérkőzést.


- Úgy jöttünk ide, hogy nyerni szeretnénk, most az eddigi lejátszott mérkőzések alapján veszélyben forog ez a célkitűzésünk, de még lehet akármi is - tette hozzá a Lauf-B TK Zalaegerszeg edzője, Csarankó László.


A pontvadászatban hetedik helyen álló vendégek 2:0 után felkapaszkodtak, és sikerült egyenlíteniük is. A folytatásban azonban a szuperligás formában játszó Mettner Zoltánnak és Lengyel Dánielnek köszönhetően helyreállt a rend, és a Cukor magabiztos,  6:2 arányú győzelmet aratott. A mezőny legeredményesebb játékosának az 582 fáig jutó Mettner bizonyult. A kaposváriak újabb sikerükkel továbbra is őrzik előkelő második helyüket az NB II-es bajnokság Dél-nyugati csoportjában.  
- Eddig nagyon jó a szereplés, az elvártakat eddig teljesítettük és remélem a folytatásban is hozzuk a formánkat és megszerezzük a kitűzött célt - mondja Gábor Levente.


A Cukor mindössze két ponttal van lemaradva a listavezető Nagymizdó csapatától. Amennyiben Csendes Róberték a folytatásban is tartani tudják jó formájukat, akkor akár még a bajnoki cím is összejöhet számukra.


Címkék: I. MCM, megverte, pontvadászat, teke, Zalaegerszeg, sport