Szombaton délben a Sümeg lesz az ellenfél a városi sportcsarnokban.

Edzésben a Fino röplabdázói. A kaposvári együttes minden akadályt sikerrel vett az új évadban: a bajnokságban már megnyerte az alapszakaszt, a kupában pedig bejutott a legjobb négy közé. Szombaton délben a mezőny második feléhez tartozó Sümeg lesz az ellenfél a városi sportcsarnokban, a cél természetesen a 3-0-ás győzelem.

"Mindig úgy tervezi be Gyuri bá, hogy a meccsre legyünk a legjobb formában. Szerintem egyre jobbak vagyunk, szombatra szerintem a legjobb formánkat hozzuk" - mondta a csapat játékosa, Gergye Roland.

A kaposváriak remek hangulatban készültek a héten, ugyanis a Magyar Röplabda Szövetség gáláján többen is díjat kaptak. Az év felnőtt röplabdázója Geiger András lett, Gergye Roland pedig kiérdemelte az év utánpótláskorú játékosa címet.

"Az egyik legjobb évem volt nekem. Rengeteget fejlődtem, amióta feljöttem. A saját szemszögemből nézve tavaly kezdtem el jól játszani, úgyhogy jó évem volt" - tette hozzá Gergye.

2011 nyarán Gergye Roland Vajda Tamással párban megnyerte az U19-es strandröplabda kupát.

"Egyáltalán nem számítottam rá. Csak úgy jött az ötlet, hogy elindulunk a Magyar Kupában. Úgy alakult, hogy az elődöntőben harmadikak lettünk, a döntőt pedig megnyertük" - mondta Vajda Tamás.

A Fino 18 esztendős, saját nevelésű centerjátékosa már hét éve űzi ezt a sportot, és az utánpótlásban elért szép sikerek után szeretne előbb-utóbb meghatározó tagja lenni a kaposvári felnőtt csapatnak is.

Címkék: helyi, mérkőzés, Fino, röplabda, sport