A BITT célja a három pont megszerzése, amivel tovább élnének a nyolc közé jutásról szőtt álmok.

Az óesztendő utolsó bajnoki mérkőzésére készülnek a kaposvári röplabdás lányok. A múlt heti idegenbeli győzelem után a hetedik helyen áll a társaság az NB I-ben.

- Most, hogy nyertünk a Veszprém ellen, nagyon jó a hangulat. Volt egy kis hullámvölgy, de most jó minden - mondta a BITT KNRC Kaposvári Egyetem játékosa, Pintér Zsanett.

A kilenc középiskolásból és három egyetemistából álló együttes továbbra is jó eséllyel pályázik a nyolc közé jutásra. A csapat egyik újonca, Récsei Ágnes egyre jobban teljesít a centerposzton.

- A nyitásra kell jobban odafigyelnünk. Kezdek belejönni, kezdem megszokni a csapatot. Először furcsa volt, de most már megszoktuk egymást, és egyre jobb eredményeket tudunk együtt elérni - mondta a BITT KNRC Kaposvári Egyetem játékosa, Récsei Ágnes.

A hétvégi ellenfél a sereghajtó Palota együttese lesz. A fővárosiakat idegenben is sikerült megverni.

Récsei Ágnes hozzátette, hogy mindenképpen nyerni szeretnének 3-0-ra. Még jobban oda akarnak figyelni, hiába gyengébb ellenfél, figyelni kell, hogy legyen jó az eredményük.

A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A helyszínen pedig már átvehetők azok a szurkolói törzskártyák, melynek tulajdonosai között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szezon végén.

Címkék: bitt, sportcsarnok, mérkőzés, szezon, röplabda