A  hónap közepén nemzetközi utánpótlás válogatott viadalt rendeznek négy együttes részvételével.

Az ősszel új alapokra helyezték a jégkorongsportot a somogyi megyeszékhelyen. Október elseje óta a Kaposvári Hoki Club Sportegyesület keretein belül dolgozik az utánpótlás, több korosztályban.
Kaposvár Hoki Club SE vezetőedzője, Süveges Ödön azt mondja:
Azon vannak, hogy minél több korábbi játékost visszacsábítsanak, fel akarják tölteni a kölyök létszámot is. Főleg a jövő érdekében. - Jó lenne, ha minél többen lennénk és és eredmények is lennének most már Kaposváron - tette hozzá a vezetőedző.
A kölyök csapat lelkes és tehetséges fiatalokból áll, akik a B csoport  középmezőnyében foglalnak helyet a korosztályos bajnokságban.  
- Mióta van itt jégkorong, azóta csinálom. Egyszer-kétszer elegem lett, kiiratkoztam, de visszajöttem, mert nem bírtam ki jégkorong nélkül, ezért visszajöttem - mondja a Kaposvár Hoki Club SE játékosa, Jámbor Kornél.
A Kaposvár Hoki Club SE játékosa, Lőczi Árpád szerint a csapat sokat változott, nagyon jó közösség van. - Egyre jobbak vagyunk, sokat fejlődünk. ha rendszeresedn lejárunk edzésre, eredményesebbek lehetünk - tette hozzá a játékos.
A kaposváriak a Tisza Volánnal csaptak össze a legutóbbi fordulóban, és ezzel a góllal jutottak előnyhöz az ötödik percben. A folytatásban a hazaiak hiába vezettek már 6:3 arányban, a végére elfogyott a lendület, és a Szeged 12-7-re győzött. A kaposvári fiúk három győzelemmel és hét vereséggel az ötödik helyen állnak a B-csoportban.

Címkék: Hoki, rendszeresen, pályán, Club, Kaposvár, sport