Idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésére készült a Kaposvári Közutasok férfi tekecsapata. A 11. forduló előtt 7. helyen álló somogyiak a sereghajtó ózdi együttest fogadták.


A Közutasok KTK elnöke, Illyés András reméli, hogy pont nélkül mennek haza, ennek ellenére nem szabad lebecsülni ezt a csapatot, amely régóta NB I-es, Szuper Ligás csapat. - Nem szabad azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy ők az esélytelenek nyugalmával jöttek, hiszen még nulla ponton állnak és itt az utolsó lehetőség, hogy elkezdjenek felkapaszkodni. Remélem, hogy nem nálunk teszik - tette hozzá az elnök.


Az Ózdi VFTC játékosa Csanádi Csaba azt mondja: még nagyon úgy néz ki, hogy lehet esélyük pontszerzésre. - Most egyelőre úgy tűnik, hogy 3:1 az állás, még jön még egy páros, ez meglátszik majd azon, hogy be tudunk-e érni, amiért eljöttünk, legalább az egyik pontért - zárta a játékos.
Nos, az ózdi remények hamar szertefoszlottak, a házigazdák ugyanis idei legjobb eredményükkel rukkoltak elő a Szántó utcai katlanban. A KTK mindössze egyetlen pontot ajándékozott ellenfelének. A 7:1-es sikerből Földesi Zsolt 618 fával vette ki a részét, amellyel kis híján pályacsúcsot döntött. Rajta kívül jól teljesített Páll Andor, Pákai Zsolt, Nákits Dániel és Rapatyi Richárd is, hisz mindannyian 560 fa fölött gurítottak. Pákaiék az előkelő hatodik helyről várják a 2011-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzését, amely vasárnap lesz a Fradi otthonában.

Címkék: nem sik hiányzott, bravúr, teke, közút, Somogy, sport