A fiúk a negyedik fordulóban, a Volga ellen 28 pontos győzelmet arattak.

Már a szezon előtt sejteni lehetett, hogy a mezőny egyik újonca nem csak tanulóévnek szánja ezt a bajnokságot. A Zrínyi játékosai repülőrajtot vettek a megyei pontvadászatban.

- Volt iskolatársakból szervezték meg a többiek, játsszunk egyet. Már nem játszottunk korosztályos csapatokban, így az a cél, hogy jól érezzük magunkat. Igazából összeszokottak vagyunk, az az erősségünk. A bajnokság elején könnyebb mérkőzéseket játszunk, a második felében lesznek majd erős csapatok ellen meccsek - mondta a Zrínyi KK játékosa, Ötvös Richárd.

Az első három forduló sikere után a Volga ellen is a győzelem volt a cél, és a fiúk ezúttal sem hibáztak. Az első negyedet még csak három ponttal nyerte a Zrínyi, a második tízpercben viszont újabb 14 pontot vert ellenfelére.

A harmadik negyed kiegyenlített játéka után a hajrá megint csak a zöldeké volt, akik végül 69:41 arányban bizonyultak jobbnak. A győzes csapatban Csabai és Kovács 13-13 pontig jutott, a túloldalon Márkus volt a legeredményesebb 14 pontjával. Négy játéknap után a Kaposplast, Tüskevár, Zrínyi, Nagyatád négyes őrzi még a veretlenségét. A pontvadászat szombaton 9 órától folytatódsik a Táncsics gimnázium sportcsarnokában.

Címkék: Zrínyi KK, újoncok, megyei, győzelem, kosárlabda, sport