Fiatalok és idősebbek, hölgyek és urak is guríthattak a Kaposváron megrendezett felkészülési tornán. Az egykori közutas klubvezető, Tamás József emléke előtt így adóztak a sportág barátai.
A Közutasok Kaposvári TK elnöke, Illyés András azt mondja: sikerült megrendezni, annak ellenére, hogy az anyagi helyzet nem jó. Egyre kevesebben vesznek részt, de két Szuper Ligás, két NB I-es, több NB II-es, NB III-as és amatőr csapatok is elindultak, tíz felett van a létszámuk, nem vagyok elégedetlen a jelenlegi helyzetben - tette hozzá az elnök.
Az amatőr férfiak között a paksi Szalai János bizonyult a legjobbnak.
A paksi Szalai János azt mondja: igazából ők egy szakcsoport, folyamatosan edzenek, ahogy bírják. Amatőrök, a szezon most kezdődik szeptemberben.
Az igazolt versenyzőknél a Kaposvári Teke Baráti Kör csapata győzött 2177 fás eredménnyel a Répcelak I és a Közutasok TK ifi előtt. Az egyéni versenyt Pintér György nyerte 587 fával. A nők között a korosztályos világbajnok Tóth Dorottya végzett az első helyen 528 fával. Az amatőrök küzdelméből a Paksi SE csapata került ki győztesen 1994 fával.

Címkék: emlékezés, Pakis Se, gurítás, csapat, teke, sport