Idén először randevúztak a Deseda toponári partján a strandröplabdázás szerelmesei. Az évadnyitó pünkösdi tornán 25 páros lépett homokra.
- Mivel évadnyitó ez a torna, nagyon várták a játékosok, hiszen ez kitőnő felkészülési lehetőség - mondotta a Kapos Sportnak Mészáros Antal Zoltán, a Búzavirág SC elnöke.

Ugyan lassan indul a megyei strandröplabda körverseny, ám így a többi tornán is részt tudnak venni a játékosok. A zsezonkezdeten hét női, nyolc férfi, valamint egytucat vegyes páros csatázott a ragyogó időben.

- Nagyon régen röplabdáztam már strandon, van vagy öt éve is - emlékezett Ékes Erika kaposvári versenyző. - Most Kiss Norbival indultunk vegyes párosban, szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni. Kulcsár Petrával indultam nőiben, vele pedig a harmadik helyért játszunk.

strandröpi 2011.06.15.


A vegyes párosok között végül az Ékes Erika-Kiss Norbert duó győzött. A második helyen Vartman Viktória és Böcz Dávid, a harmadikon pedig Matesz Georgina és Szlábi Ferenc végzett. A hölgyek versenyét Vajda Evelin és Vartman Viktória nyerte, a férfiaknál pedig a Böcz Dávid és Kiss Norbert egység volt a legjobb.

Címkék: homohcsaták, vegyes páros, Búzavirág SC, szezonkezdet, strandröplabda, sport