Remekül kezdte idei utolsó előtti hazai találkozóját a felsőházi rájátszás éllovasa: Maár Róbert és Horváth Dániel góljával, valamint Juhász-Szelei Norbert duplájával 4-2-re elhúztak az első játékrész végére. A folytatásban aztán vesztettek lendületükből a fehér sapkában játszó kaposváriak, a második negyedet a Tatabánya hozta 4-2-re, így a félidőben 6-6 volt az állás. A harmadik szakaszban potyogtak a gólok rendesen. A KVK hatszor, míg a vendég csapat négyszer volt eredményes. A végjátékban a somogyiaknak ment jobban, így nem maradt el az újabb diadal: a fiúk 14-11-re győztek.

Nagyon nehéz, nagyon fárasztó, tudtuk, hogy a Tatabánya nem rossz csapat, ott is megszenvedtek velünk és sajnos itt is erre számítottunk. - mondta Bereczki.
A játékos-edző Bereczki Miklós 4, Juhász-Szelei és Prikidánovics 3-3, Maár 2, Horváth és Kovács pedig 1-1 gólt szerzett.

Összességében a csapattal, mert jól küzdött, mindenki beletette szívét-lelkét, eleve kevesen vagyunk, vannak sérültjeink, két serdülő játékos ült a padon, mindenki, aki bent volt a vízben, mindenkit dicséret illet - tette hozzá Bereczki Miklós.

A fiúk hetek óta nagyszerű formában játszanak és remélik, nem szakad meg a szép sorozat.

A kaposvár játékosa Bognár Márton azt mondta: Pozitívan álltunk hozzá, mert az Egerből elhozott egy pont győzelemmel ér fel, mert Egerből még senki nem hozott el pontot, nekünk sikerült, most tudtuk folytatni ezt a jó szériát, megint győzni tudtunk, úgyhogy boldogok vagyunk.

A Kaposvári Vízilabda Klub szombaton délben vívja utolsó hazai találkozóját, a Szegeddel, aztán még három idegenbeli derbi vár rájuk az Angyal-Vasas, a Cegléd és az Ybl ellen. És ha minden a terveik szerint alakul, meglehet az élvonalba jutás.

Címkék: felksőház, vizipolo, vizilabda, siker, sport, kaposvár