Vége a hosszú pihenőnek, újra beindult az amatőr teniszezők versenyidénye a somogyi megyeszékhelyen.

Nagyon vártuk, hogy elkezdődjön, hosszú telünk volt. A körülmények megfelelőek, a versenyek jók, Az én célom, hogy ezt a játékot megtanuljam minél tökéletesebben - mondja a kaposvári Vönöczky Áron. A Donner SK összeállította az idei programot, amelyben ezúttal is helyet kaptak a már hagyományos versenyek. Az egyetlen nagy ellenfél már csak az időjárás lehet.

A Donneri Sportközpont tulajdonosa Witz István szerint: Tavaly is végig tudtuk venni egy verseny kivételével, a versenyprogramunk olyan, mint a tavalyi. Egyéni és páros számok, sportnapok, családi nap.

A 13. évadnyitó viadalon a férfi egyes volt a legnépszerűbb versenyszám. A húsz induló közül végül a kaposvári dr. Kollár Gábor szerezte meg az első helyet Gulyás Márton, valamint Gulyás Gábor és dr. Rónay Tamás előtt. A résztvevők azt mondják: kellemes és egészséges elfoglaltság a teniszezés.

Vönöczky Áron azt mondta: Nagyon jó szabadidős sportágnak tartom, rengeteg más sportoló jön, aki a régi sportja után vagy azzal párhuzamosan űzi ezt. Egészen fiatal kortól idős korig lehet űzni ezt a sportágat. Szabad levegőn, aki akarja sok mozgással, aki akarja kevéssel, de játszhatja.

Az idei program május 21-én, szombaton az egynapos családi páros viadallal folytatódik majd a Gilice utcában.

Címkék: vönöcky, donneri sportközpont, salak, tenisz, kaposvár