Három hétvégén valósítja meg Szennai Tél elnevezésű programsorozatát a Sportpálya 2004 Egyesület. A leány foci, a futsal és a hagyományos kispályás futball híveit is ki szeretnék szolgálni a sportszervezők, így mindhárom kategóriában tornát hirdettek. Ezúttal a kispályás városi bajnokságban edződő csapatok vettek részt, kiegészülve néhány megyei csapattal, hiszen Böhönyéről, Bőszénfáról is érkezett nevezés.

- Én már játszottam már többször itt ebben a létesítményben, csak nem hivatalosan, hanem baráti alapon, igazából egy öregfiúk tornára akartunk menni, csak nem lettünk meg, ezért jöttünk ide, de eddig nem bántuk meg. Szerencsénk volt, a Lajos nagyon jó formát fogott ki, végre kijött belőle az, amit tud, hát a másik ágon nem tudom, milyen erősek a csapatok, talán továbbjuthatunk, ha lövünk ugyanennyit még minden meccsen - mondta Mike Nándor a Postás SE játékosa.

Az A csoportból végül a Somogy Sportja és az SM Kapos jutott tovább, a másik ágon a Postás harmadikként kiesett, a többi találkozójukon már nem ment olyan jól a góllövés, mint az elsőn. Itt a Böhi Autó és az Alibi folytathatta a négy között, bár utóbbi már az elején botlott, így nem is nagyon bíztak a jó szereplésben, ittak is előre a medve bőrére.

- Nehéz, nehéz, mert rossz volt a rajtunk, döntetlent játszottunk a Rákóczis szülőkkel, hát adja magát a többi majd - mondta Tábori Gábor az Alibi FC-ből.

Végül a képeinken világoskékben játszó Alibi a kezdeti döntetlen után második meccsén kikapott, de így is továbbment, mivel a maradék két találkozót megnyerte. Az elődöntőben aztán ismét győztek, így némi meglepetésre döntőbe jutottak. A bronzmeccsen a Somogy Sportja nagy csatában kikapott a Böhi Autótól, a fináléban pedig az SM Kapos legyőzte az Alibit, így ők nyerték a tornát. A legjobb kapust is ők adták Koleszár Gyula személyében, és a gólkirály is tőlük került ki, Wágner Csaba 12 találatot jegyzett.

Címkék: Szenna, teremfoci, sport