Varga Péter tehetséges tanítványai a 2010/2011-es szezonban is pályára léphetnek a felnőtt NB II-es bajnokságban, így meccsről meccsre szereznek egyre több rutint.

- Nagyjából ugyanaz a csapatunk, mint tavaly. Annyi a változás, hogy Kaszap és Szabó már nem játszik vissza az NB II-be. Az első körben csak egyszer kaptunk ki, éppen a Kunhegyestől 3:2 arányban, reméljük, vissza tudunk vágni - mondta Varga Péter edző.

Nos, a kaposvári legények alaposan visszavágtak a kunhegyesieknek, hiszen magabiztosan, 3-0-ra nyerték a mérkőzést. A vendégek az első szettben még 20 pontig jutottak, a második és a harmadik játszmában viszont csak 8-8 pontot termeltek. A hazai fölényt az is jelezte, hogy a szakvezető az összes játékosának lehetőséget tudott biztosítani.

- Center poszton játszom, blokkolok és középen ütök. Blokkból kellene a legtöbb. Van, amikor jól megy, van, amikor nem, és remélem, most a legjobbat fogom nyújtani - mondta Kiss Marcell.

A kaposvári fiatalok tavaly az összes korosztályos bajnokságot megnyerték. Edzőjük az idén kiegyezne egy aranyéremmel is.

- Itt az NB II-es felnőtt bajnokságban készülünk az utánpótlás bajnokságokra. Az Ifjúsági Kupa, valamint a junior és a serdülő bajnoki döntő is ránk vár - tette hozzá Varga Péter.

A kaposvári fiú röplabda utánpótlás tagjai tehát idén tavasszal sem unatkoznak majd.

Címkék: Kiss Marcell, Varga Péter, Diamant, MCM, férfi, Kaposvár, röplabda, sport