Tizenkét csapat jelentkezett az idei M-Car Kupa kispályás téli teremlabdarúgó tornára Kaposváron. A Sportpálya 2004 Egyesület immár hagyományos évzáró rendezvényén három négyes csoportban kezdődött meg a küzdelem. A Fegyencváros és a Kacsógép igazi rangadóra készült egymás ellen.

- Mi a közgazdasági szakközépiskola pedagógusai vagyunk. Hobbi szinten űzzük a sportágat, és a városi kispályás bajnokságban is elindulunk. Volt tanítványokkal megspékelve próbálunk helytállni már negyedik éve ezen a kupán - mondta Őszi Gábor a Fegyencváros játékosa.

- Soha ilyen felállásban még nem játszottunk. Az alapján válogattuk össze a csapatot, hogy ki mennyi beiglit evett. Én a magam részéről a mákosat vállaltam, és remélem, jól fogunk szerepelni - mondta el Somogyvári Sándor a Kacsógép játékosa.

A két csapat csatáját végül a Kacsógép nyerte meg egy góllal. A délelőtti két csoportból az SM Kapos, a Kaposvölgye A, a Somogy Sportja B és a Rákóczis Szülők lépett tovább a negyeddöntőbe, az igazi izgalmak pedig csak ezután következtek. A Sportpálya 2004 Egyesület újabb sikeres évet zárt: 36 csapatal rendezett szabadtéri bajnokságot és a teremszezon is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Címkék: Őszi Gábor, M-Car Kupa, Somogyvári Sándor, teremlabdarúgó, foci, kispálya, sport