Az idén változott az Irodagép Kupa városi terembajnokság menetrendje. Összesen 15 csapat nevezett, és a szervezők egykörös bajnokságot írtak ki, mindenki játszik mindenkivel egy mérkőzést, és nincs alapszakasz-rájátszás. Az SM Kapos csapatának jobban tetszik ez a szisztéma, bár ők a teremben soha nem szerepelnek olyan jól, mint szabadtéren.

- Eddig igazából nem szerepeltünk túl jól, bár hozzáteszem, hogy az élcsapatokkal játszottunk, és itt nem is vártunk nagy eredményeket, én úgy látom, hogy nekünk a terem fekszik jobban, ott jobban érvényesülünk, hatékonyabb ott a játékunk, mint ez - mondta el Czink László.

Legutóbb a T-T Gránittal szemben a képeinken pirosban küzdő SM Kapos 3-3-as döntetlent ért el. A bajnokság egyik élcsapata, a Joker Söröző rutinos futballistával erősödött, a Ferencvárost, Győrt, Kaposvárt is megjárt Kardos Ernő külföldön futballozik, így nevezhetett a terembajnokságra is.

- A Juhász Bandi leigazolt, más teremkupákon már évek óta velük játszom, itt a színvonal nyilván más, mint egy rangos tornán, ez egy amatőr bajnokság, de nagyon élvezem, mozgásnak kiváló, és nem esek ki a ritmusból. Én amióta futballozom, mindig részt vettem teremtornákon, kivéve, ha olyan csapatban futballoztam, amelyben tiltották ezt, szerintem egy profi futballistának fontos, hogy ne essen ki a játékból a holtszezonban is - mondta Kardos Ernő.

A fehér mezes Joker ezzel a góllal szerzett vezetést, majd 2-1-re győzött a Somogy Sportja ellen. Botlott a Hidromobil, csak 1-1-es döntetlenre futotta erejükből a Lénia Papírbolt ellen, 6-4-re verte a Kapossil-FIFA a Fáraó Taxit, a lelkes Win Team pedig 3-2-re az Alibit. A bajnok M-car 4-2-re győzött a Belső Leírással szemben, a tavalyi ezüstérmes Sim Team pedig 6-3-ra múlta felül a Postásokat. A tabellát a Joker vezeti a Hidromobil és a Sim Team előtt.  

Címkék: Czink László, Kardos Ernő, teremfoci, Kaposvár, sport