kézilabda


A papírforma egyértelmű somogyi sikert ígért a női kézilabda bajnokság előrehozott siófoki mérkőzésén. A pontvadászatot rosszul kezdő Balaton-partiak a Szekszárd ellen léptek pályára, és a sérülések, betegségek ellenére is nyerni akartak. Nagy küzdelmet hozott az első félidő, és a szünetben 11-10 volt az állás. A térfélcsere után is a Siófok járt valamivel előrébb. Imre Vilmos együttese a hajrában már nem hibázott, így végül 24:20 arányban jobbnak bizonyult.

Imre Vilmos a Siófok KC vezetőedzője reméli, hogy az utolsó három mérkőzésen szerzett hat pont lökést adhat, és önbizalmat is, főleg a támadásokban. A somogyiak a Békéscsaba és az Újbuda után tehát a szekszárdiakat is felülmúlták.

Szalai Babett Siófok KC irányítója elmondta: a Békéscsaba ellen váratlan fordulatot vett a mérkőzés, és eggyel nyertek csak.
- A másik két győzelem kötelező volt, és szerencsére legalább egy kicsivel, de tudtunk győzni -tette hozzá.

A Balaton partján remélik: lassan, de biztosan összeáll a csapat, így talán még teljesíthetik a szezon előtt kitűzött célokat.

Imre Vilmos a Siófok KC vezetőedzője hozzátette: a bajnokság elején a középmezőnyt célozták meg, az 5-8. helyet és mindent el fognak követni, hogy bravúrgyőzelmeket is arassanak. A Szekszárd elleni bajnokin Szepesi 9, Szalai 5, Bloj és Valovics pedig 3-3 gólt szerzett.

 

Címkék: bravúr, győzelem, Siófok, kézilabda, sport