Jó hír, hogy a Konrád Focisuli U9-es korosztályának mindkét csapata elődöntőbe jutott. Az "A"-sok a Marcali, a "B"-sek a Nagybajom gárdáját verték meggyőző gólkülönbséggel. Sajnos az U10-es korosztályban már nem szurkolhatunk somogyi együttesnek, hiszen a konrádosok után a Dél-Balaton is kiesett. Szintén a Cserben játszották késő délelőtt az U16-os Rákóczi-Kaposvölgye "derbit". A házigazdák fölényes győzelmükkel csoportelsők lettek, és pénteken az elődöntőért lépnek pályára.

A Rákóczi U15-ös csapata Hetesen 1-0-ra kikapott a bosnyák HNK Orasje együttese ellen, így Törzsök Martinék búcsúztak a fesztiváltól. A Textiles pályán játszott egymással a Kaposvári Rákóczi és a Kaposvölgye U14 a nyolc közé jutásért. A kaposváriak 0-1-ről fordítva 2-1-re nyertek, és egyedüli magyar csapatként ott vannak a tizennégy évesek negyeddöntőjében.

Az U12-es korosztályban szintén egyedüli magyar csapatként a Nagyatád együttese bejutott a nyolc közé. A somogyi kisváros tehetséges együttese pénteken délelőtt játszik az elődöntőért a bosnyák Szarajevó gárdájával.

A Kaposvári Rákóczi U17-es korosztálya már döntőbe jutott, miután csütörtök délután 4-2-re verte az angol Binfield csapatát. Az U18-as korosztályban a Rákóczi a Dombóvár legyőzésével szintén finalista, ők valószínűleg a Mezőcsokonyával mérkőznek az aranyért, míg az U19-ben cseh-német döntő várható.

Az eredményeket az alábbi linkre kattintva követhetik nyomon:

http://www.youthfootballfestival.org/results/eredmenyek.pdf

Címkék: YFF, sport