Minden meccsnapon egy karton, azaz hat doboz Becks sör talál gazdára a KaposPont VB NYOLCAS játékán. Mindössze az általunk kijelölt meccs eredményét kell megtippelnetek, s azt elküldeni a vbjatek(kukac)kapos.hu e-mail címre (Figyelem! Csak az erre a címre érkezett válaszokat fogadjuk el. A TÁRGYHOZ írjátok oda az adott meccs résztvevőit, pl. így: "VB NYOLCAS - Németország-Brazília". A tippelt eredmény mellé a teljes neveteket, címeteket is kérjük megadni, ezzel lehet csak átvenni a nyereményt). Tippelni a meccset megelőző nap estétől a mérkőzés kezdetéig lehet.

VB nyolcas

A helyes válaszadók között sorsoljuk ki az aranysárga nedűt. A nyereményt kizárólag 18 éven felülieknek adjuk ki személyi igazolvány felmutatása ellenében!

És ezzel még nincs vége! A végig velünk játszó tippelők között egy parádés fődíjat sorsolunk ki! A VB döntőjét hangulatos helyen barátaiddal együtt nézheted meg, amihez a sört MI biztosítjuk! A többi egyelőre maradjon titokban, a részleteket idejében megtudjátok.

A VB ideje alatt a VB NYOLCAS blogon számtalan futballhírrel, és videókkal is jelentkezünk. Továbbá a KaposPont által felkért nyolc szakértő értékeli majd a csoportokat és a mérkőzéseket. Természetesen a Ti kommentjeiteket is várjuk!

A továbbiakban a játékot a VB NYOLCAS blogról, valamint a jobb oldali VB NYOLCAS játék boxból éritek el.

Címkék: VB NYOLCAS, sport