Csöndéék a Szekszárd együttesét fogadták a Táncsics gimnázium tornacsarnokában és a fiatalokból álló tolnaiakat magabiztosan, 42-26-ra verték.

A tavaszi szezonnyitó mérkőzésen a Szekszárd együttesét látta vendégül a Kaposvári KSE. NB II-es női kézilabdázóink az őszt az utolsó helyen zárták, de jól sikerült a téli felkészülésük, így Péter Gergely tanítványai bizakodva várták a hétvégi rajtot.

A tabella negyedik helyén álló szekszárdiak ifjúsági korú játékosokkal érkeztek a Táncsics gimnáziumba és a fiataloknak nem volt esélyük a somogyiak ellen. Csöndéék a félidőben már 25-15-ös előnyre tettek szert.

A KKSE csapatához egyébként több új játékos is csatlakozott, Kovács Erzsébet a Csurgótól érkezett.

A Szekszárd elleni meccsen nyújtott játék alapján biztosan marad a jó hangulat, a lányok a második félidőben is remekeltek és nyertek végül 42-26-ra, így magabiztosan tartották itthon a két pontot. Ráadásul az ifi csapat is győzött szintén 16 ponttal, 36-20-ra.

A KKSE legközelebb március 20-án lép pályára, a Tamási otthonában. 28-án pedig egy somogyi rangadó következik a sorban: a lányok a Balatonboglár gárdáját fogadják majd.

Címkék: kézilabda, sport