Zarka Péter legénysége végig nagyszerűen összpontosított, a második szettben mindössze hét pontot engedélyezett ellenfelének!

Diamant örül

A dunaújvárosiak Kecskemét elleni győzelme, illetve kaposvári szettnyerése óvatosságra intette a címvédőt, így a somogyiak nagy elszántsággal és a kellő összpontosítással készültek a Dunaferr elleni idegenbeli mérkőzésre. Nagyon jól kezdte a találkozót a vendégcsapat, és végig irányította az első szettet. Ruffing Péter vezetőedző előbb 13-9-nél kért időt, majd 21-14-es állásnál, de így sem tudta megakadályozni a kaposváriak részsikerét.

A második szettre még magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Diamant, aminek alapos verés lett a vége A kaposváriak mindössze hét pontot engedtek ellenfelüknek! A záró felvonásra is maradt még lendület a kaposvári csapatban, így ha kicsit szorosabban is, de végül ez a játszma is vendégeké lett. A hazaiak edzője cserékkel próbálta felrázni együttesét, de ezúttal sem sikerült megtörni a remekül játszó Diamant lendületét. Kántorék négy forduló után is veretlenek a magyar bajnokságban. Sokat nem pihennek a kaposváriak, hiszen pénteken a másik hazai rivális a Kecskemét otthonában vendégszerepelnek.

Címkék: sport