Asztalitenisz

A tavaszi nyitó fordulóban a Gyenesdiás együttesét fogadta a Marázplast Kaposvári AC. Ősszel a vendégek nyerték a párharcot, most visszavágóra készültek Berdárék.
Bali Tibor, a Kaposvári AC szakosztályvezetője elmondta:
- Én mindig csak győzelmet várok, mert veszíteni nem szeretek, ők eggyel vannak előttünk, mi negyedikek vagyunk, ők harmadikak, remélem, most helyet cserélünk.

A rutinos Berdár-Dani páros megadta a kezdő lökést: a fiúk nagyon simán hozták az egy pontot. Dani Róbert (Kaposvári AC) így fogalmazott:
- Én úgy gondoltam, hogy a beírás szeszélye folytán mi kaptuk a gyengébb párost, bíztam abban, hogy ilyen simán nyerjük ezt a meccset, így is lett, a másik asztalon küzdenek az erősebb párossal a mi párosaink.

Varga és Iker végül kikapott, de egyéniben ők is hozzátették részüket a csapat sikeréhez. Berdár négy, Dani három, Iker és Varga pedig két-két meccset meccset nyert, így a kaposváriak végig vezetve 12:6 arányban múlták felül a Gyenesdiást.
Az NB III-as kaposvári csapat viszont alulmaradt a tavaszi nyitányon: a fiatalok a Pécsi Tüke otthonában 13-5-ös vereséget szenvedtek.

Címkék: sport