A zöld-fehérek a Cseri úti műfüves pályán vívtak edzőmeccset a déli szomszédokkal, és hazai részről Nikolics volt eredményes. A mérkőzés tétje az volt, hogy néhány próbajátékos sorsáról döntsön a szakvezetés.

Második felkészülési mérkőzését vívta a hétvégén a Kaposvári Rákóczi a Cseri úti pályán, és ezúttal kétszer hatvan percet futballoztak a fiúk horvát ellenfelükkel szemben. Prukner László több próbajátékost is tesztelhetett, a szakvezetés szeretné, ha a jövő héten edzőtáborba vonuló keret már nem nagyon változna a tavaszi rajtig.

- Annyi biztos, hogy február 3-án megyünk, és 10-én jövünk, négy meccs van lekötve, főleg délszláv csapatokkal, a pontos idejét a meccseknek még nem tudjuk - közölte Illés János ügyvezető. - Próbajátékosok vannak, a mester teszteli őket. Én nem állítom, hogy biztosan igazolunk, de ha jobbak, mint akik vannak, akkor szóba jöhet.

A farkasordító hideg ellenére a játékosok örültek a találkozónak, hiszen a mecsterhelés mindig izgalmasabb, mint az erőnléti munka, az erdei futás vagy éppen a konditerem.

Nos, a csapat valóban harapós ellenfelet kapott, de a találkozó végig sportszerű keretek között zajlott. A két gyors horvát gólra Nikolics tudott válaszolni még az első játékrészben, utána pedig már nem változott az eredmény. A súlyosabb sérültek közül Farkas Zoltán már a pályán volt ezen a találkozón.

Címkék: sport