A 16 együttes közül végül a címvédő Siófok szerezte meg az első helyet – a Balaton-partiak ezzel tripláztak, hiszen zsinórban harmadszor hódították el a trófeát.

A hatodik alkalommal megrendezett tornára rekordszámú nevezés érkezett. A 16 csapat között a címvédő Siófok is megtalálható volt, de érkeztek csapatok Nagykanizsáról és Csurgóról is. A tornát négy négyes csoportban kezdték a résztvevők a Kaposvári Egyetem sportcsarnokában. Az elsőben simán győzött a tartalékos Major Autó, akiknek kapuját ekkor még Meksz Gyula védte. A másodikban kisebb meglepetésre kisesett a városi öregfiúk bajnokságban eddig jól teljesítő Csányi Pékség, így a Postás kapott zöld utat a folytatásra.

A kora délutáni csoportban a Hawaii simán váltotta meg jegyét a középdöntőbe, míg mögötte végzett három csapatnál körbeverés alakult ki, így csak az egymás elleni mérkőzéseik gólaránya döntött. A negyedik kvartett a Siófok és a Nagykanizsa versenyfutását hozta.
A középdöntőben a Hawaii csapata alaposan megnehezítette a 3-0 után elkényelmesedő Siófok dolgát, míg slusszpoénként a Kapos Atlas szívós védekezéssel döntetlenre végzett a titkos esélyessé előlépő Bianka Pizzéria ellen, ráadásul a büntetők is jobban mentek az Atlas-nak, így ők jutottak a négy közé. Az elődöntőben a Siófok hagyományosan nagy csatát vívott a Major Autóval, itt Csák Tamás szenzációs találata döntött végül. A másik ágon folytatódott az Atlas csoda, ismét büntetőkkel nyertek.
A harmadik helyért a két fáradt csapat csatájában a Major Autó győzött, míg a döntőben a Siófok simán győzött a döntőbe jutással megelégedő Kapos Atlas ellen.


Negyeddöntők:
Major Autó-Postás 1-0
G.: Szabó M.
Csurgó-Rex Királyi Pálinka 3-0
G.: Flórián 2, Puskás
Hawaii-Siófok 2-4
G.: Gimesi 2, ill. Sallai 3, Csák
Bianka Pizzéria-Kapos Atlas 1-1 (büntetőkkel: 2-3)
G.: Gór, ill. Kordé
Elődöntők:
Major Autó-Siófok 0-2
G.: Sallai, Csák
Csurgó-Kapos Atlas 0-0 (büntetőkkel: 2-3)
Harmadik helyért:
Csurgó-Major Autó 0-1
G.: Meksz
Döntő:
Siófok-Kapos Atlas 4-0
G.: Sallai T. 2, Csák, öngól

A torna különdíjasai-gólkirály: Sallai Tibor (Siófok) 9 góllal, a torna legjobb kapusa: Medereczky Ferenc (Kapos Atlas), míg legjobb játékosa Csák Tamás a Siófok játékosa lett

Címkék: sport