Éppen ezért érdemes trendivé és inspirálóvá tenni megfelelő bútorzattal és designnal. Legyen a kint ugyanolyan kényelmes, mint a bent!

Dobd fel új színekkel!

Ki mondta, hogy a kerti bútorok csak unalmas színűek lehetnek? Feledkezz el a korábbi évek szürke, bézs és fekete darabjairól és dobd fel élénkebb színekkel, ötletes formákkal a kinti területet! A DODO a tökéletes partnered ehhez, hiszen a gazdag kültéri bútorok kínálatában te is garantáltan meg fogod találni a számodra megfelelő kerti elemeket és kiegészítőket, hogy kényelemben lehess kint is. Persze a korábban megvásárolt darabokat sem kell kihajítanod. Szerencsére a szürke, bézs és fekete árnyalatokhoz remekül illenek az élénkebb színek, így akár elég lehet csak egy kis frissítés. Vidám, tarka textilek, bohókás, egyedi virágkaspók, de színes fotelek és asztalok is igazán változatossá tehetik a kültéri placcot.

Ne félj az élénkebb árnyalatoktól, egy-egy borvörös, mustársárga vagy zöld darab remekül mutat majd.

Bent vagyok kint is

A nyári melegben sokszor többet vagyunk kint az otthon töltött időben, mint bent. Miért ne lehetne akkor a kert vagy a terasz is éppen olyan kényelmesen berendezve, mint a benti terek? Nyugodtan jöhet egy kanapé vagy egy-egy fotel is a teraszra. Idén a hagyományosabb kerti szettek szerepét átveszik a sokkal természetesebb hatású, emellett pedig rendkívül kényelmes darabok. Ezeken álom lesz az olvasás és a kellemes elnyújtózás. Talán nem is akarsz majd bemenni, ha még kültéri párnákat és takarókat is teszel ide.

A szőnyegek, lampionok és egyéb kültéri világítótestek csak fokozzák a kellemes és otthonos hatást. Pompás helyszín a közös borozós-játékos estékhez.

Változatos anyagok és sok funkció

Fontos, hogy a terasz, az erkély és a kert berendezési tárgyai megfelelő minőségűek legyenek és bírják a kinti igénybevételt. A DODO kínálatában nem fogsz csalódni. Megtalálod náluk a már egyre népszerűbb, a környezettudatosság szellemében fogant, újrahasznosított műanyagokból készült kollekciókat is. Nagyon sok mindent bírnak és a tisztítsuk sem bonyolult. Ezeket a darabokat azonban télre mindenképp vidd zárt, védett helyre! Találsz még ott klasszikus, fából készült darabokat is, ezek karbantartására érdemes több időt szánnod. Alumínium bútorokkal is izgalmas lesz majd a kinti tér, és a HPL lemezzel fedett asztalok is igazán ellenállóak és tartósak. Tegyél sok növényt a térbe és az asztalokra, így téve a külteret még hangulatosabbá!

Címkék: bútro, dodo, kert, nyár, reklám