A Kaposvári Helyi Választási Iroda tájékoztatja az önkormányzati képviselők és polgármesterek 2019. évi általános választásán jelölteket, listát állítani kívánó jelölő szervezeteket és indulni kívánó független jelölteket, hogy a polgármester-, illetve egyéni választókerületi képviselőjelölt állításához szükséges ajánlások száma az 5/2019. (VIII. 8.) HVI-vezetői határozattal megállapításra került.

A határozat a www.kaposvar.hu honlapon az Otthon vagyok Kaposváron/Hivatalos ügyek/választási információk menüpont alatt érhető el.

választás urnák

A nemzetiségi önkormányzati képviselők 2019. évi általános választásán szükséges – a Nemzeti Választási Bizottság 183/2019. NVB határozatának megfelelő – ajánlásszámok valamint megválasztható képviselők száma ugyanitt került közzétételre.

A fenti elérhetőségen az ajánlóívek igényléséhez, az egyéni jelölt és a lista bejelentéséhez szükséges nyomtatványok is megtalálható mind a települési önkormányzati képviselők és a polgármester, mind a települési nemzetiségi képviselők választásához kapcsolódóan.

Címkék: jelölt, ajánlás, választás, politika